For the best experience viewing this site you need the Flash Player installed.
FAQ's
FAQ's

FAQ's

colorful wedding photography

INFO

DE FOTOSTUDIO
Een leuke activiteit voor je gasten en voor jullie zelf een manier om alle gasten op de foto te krijgen. We bouwen in een klein hoekje een mooie studio op waar de gasten op de foto kunnen gaan. Al dan niet aangekleed met accessoires die het thema van jullie bruiloft ondertrepen.

PRE-WEDDINGSHOOT?
Een leuke manier om alvast te wennen aan de camera. Het resultaat krijg je digitaal en kun je bijvoorbeeld voor uitnodigingen gebruiken.

TRASH-THE-DRESS?
Heel graag! Verras ons met een spectaculaire trash-the-dress en je boekt 'm gratis!

MAKEN JULLIE OOK EEN ALBUM?
Als jullie willen maken wij graag een album van de mooiste foto's van jullie bruiloft. Prijzen hiervoor varieren naar gelang de grootte en dikte van het album. In onze studio's hebben we diverse voorbeelden liggen om te bekijken.

ONTWERPEN JULLIE OOK UITNODIGINGEN EN BEDANKJES?
Jazeker, geheel op maat en toegepitst op jullie wensen en voorkeuren.

WAT KOST EEN DAG DOTS & STRIPES BRUIDSFOTOGRAFIE?
Een bruidsreportage is mogelijk vanaf 1200 euro.

MOETEN WE REISKOSTEN BETALEN?
Nee, binnen Nederland kost een bruiloft overal hetzelfde, je betaalt geen reiskosten. Wij vinden het juist leuk om telkens weer op nieuwe plekken te komen!

KRIJGEN WE ALLE FOTO'S ALS BESTAND BESCHIKBAAR?
Natuurlijk! Je ontvangt de digitale bestanden in hoge resolutie.

HOEVEEL FOTO'S KUNNEN WE VERWACHTEN?
Zoveel mooie fotos als we kunnen maken! Het aantal verschillende gebeurtenissen en locaties speelt natuurlijk een rol. Je kunt er vanuit gaan dat we ruim fotograferen, alles gaat digitaal dus we kijken niet op een foto meer of minder.

WAT LEGGEN JULLIE VAST?
Wij maken een verslag van de dag. De sfeer van de dag zie je terug in de foto's. Op een aparte fotoshoot met jullie samen na regisseren wij niet! Dat wil zeggen dat wij geen interventies doen om gebeurtenissen over te doen voor de foto of om 'kiekjes' te schieten van gasten. Wil je je gasten graag zeker weten allemaal op de foto? Kies dan voor de FotoStudio als toevoeging.

COPYRIGHT BY DOTS & STRIPES 2014